page_banner

OEM ODM Kepala Manungsa Nape Massager Ngilangi Sakit Kepala Kanthi Tekanan Udara

1.Kompres Panas Suhu Konstan saka Graphene.

2. Tiru Teknik Pijat Manungsa.

3. Dhuwur Frekuensi Getaran Kneading rumiyin Mbantu Mripat lemes.

4.Multi Acupoint Pijet ing Ndhuwur sirah.

5. Pijat Getaran Nape.

6.Musik Sing Nyenengake Mbangun Waras Atimu.

 


Detail Produk

Tag produk

1_01
  • pijet candhi
  • Kompres panas graphene
  • Pijet geter
  • Pangaturan lingkar sirah
  • Kulit protein sing ramah kulit
  • konektivitas Bluetooth
1_02
1_03

Wong sing Mbutuhake Pijat Kepala

1. Tua, mumet.

2.Long digunakake liwat wektu, tension dhuwur lan meksa.

3. Tekanan learning dhuwur, mundhut memori.

4. Tetep nganti pungkasan main game, kualitas turu sing kurang.

1_04
1_05

Niru kekuatan pijet jempol kanggo ngrangsang acupoints penting ing sekitar mata - candhi.Ngilangi kekeselen, nggugah semangat, ngilangake rasa lara lan nggugah otak.

 

1_06
1_07

Ana 2 kepala pijet ing mburi pijet, sing bisa knead lan ngompres gulu kaping 200 sajrone sedetik.Pemanasan digabungake karo suhu konstan kanggo nyuda rasa ora nyaman ing serviks.

Gabungan musik smothing karo pijet, mbantu sampeyan ngendhokke dhewe lan ngilangi rasa kesel saben dina.

1_08
1_09

Musik meditasi sing nyenengake digabungake karo pijet bisa nggawe awak luwih santai.

Mbusak saben mode fungsi, mung pencet tombol fungsi. Yaiku, nyebarake mode pijet sabanjure kanthi jelas.

1_10

Fitur

1. Pengalaman pijet multi bagean nggabungake sirah, gulu lan mripat.

2. Lingkaran sirah bisa diukur kanthi bebas kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem wong.

Deskripsi Produk
Jeneng produk
Pabrik Langsung Grosir Massager Kualitas Tinggi Kepala Mripat Kepala Getaran Massager Kanggo Stess Relax
Model
uIdea-6801
Ukuran

215 * 251 * 256 mm

daya
5W
Baterei
2400mAh
voltase dirating
3,7 V
Tegangan input
5V/1A
Wektu Ngisi daya
≤150min
Wektu Kerja
≧120min
Bahan
ABS
Fungsi
Kneading Tekanan Udara, Kompres Panas, Getaran, Bluetooth, Musik sing Dibangun
Paket
Produk Badan Utama/Kabel Pengisian Daya/Manual/Kotak Warna

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita