page_banner

Pijat Kaki Panas Listrik Kualitas Tinggi Kanggo Perawatan Kesehatan

1. Ngendhokke otot sikil & Bentuk sikilmu.

2. Telung mode fungsi kasedhiya.

3. Gir telu bisa diatur.

4. Balon gelombang udara kneading.


Detail Produk

Tag produk

腿部按摩器_01腿部按摩器_02腿部按摩器_03腿部按摩器_04腿部按摩器_05腿部按摩器_06腿部按摩器_07腿部按摩器_08腿部按摩器_09腿部按摩器_10腿部按摩器_11腿部按摩器_12腿部按摩器_13

1.Massaging sikil bisa ningkatake sirkulasi getih, lan nduweni efek ngaktifake sirkulasi getih, ngilangi stasis getih, tendon santai lan ngaktifake kolase, ngilangi angin, nyebarake kadhemen lan dehumidifying, ngilangi rasa kesel lan ngilangake kejang otot.

2.Pijet acupoints sikil, bisa nambah fungsi gastrointestinal, ati, ginjel lan organ liyane, ningkataké metabolisme, nambah kakebalan awak, lan uga duwe efek nyuda dadi gedhe ing sikil.

3.Promoting getih circulation lan njabut stasis getih, nyegah arteriosclerosis lan slimming sikil.

4. Uga duwe efek stabil ing tekanan getih, gula getih lan kolesterol.

Fitur Produk

1. Gelombang udara simulasi teknik kneading manungsa.

2. Mateni kanthi otomatis sawise 15 menit pijet

Pangguna

1. Buruh kantor ngilangi kesel.

2. Ngaso ing omah saben dina.

3. Olahraga kanggo nyuda bengkak otot.

Ndhuwur kaca


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita