page_banner

OEM ODM China Supplies Terapi Bekam Mesin Bekam Otomatis Terapi Lampu Merah Bekam Pijat kanggo Nyeri Nyeri

● 5 tingkat nyedhot

● Kompres panas 40±3 ℃

● Terapi magnetik

● Cahya abang lan biru

● Siaran swara

● Ukuran cilik lan portabel


Detail Produk

Tag produk

刮痧仪二代详情页-英文

uCute-2803 minangka piranti scraping minangka cara nggunakake piranti scraping sing dicelupake ing minyak atsiri scraping kanggo bola-bali ngeruk lan nggosok kulit pasien kanggo nambani penyakit kasebut.Gunakake peralatan scraping kanggo scrape lan nyoba acupoints saka meridian lan collaterals, liwat stimulasi entheng, menehi play lengkap kanggo peran Qi saka nourishing lan mbelo, congesting acupoints saka meridians lan collaterals, Ngapikake microcirculation lokal, njabut dampness, ngeruk meridian lan agunan, santai tendon lan ngatur qi, dispelling angin lan dispelling kadhemen., ngresiki panas lan dehumidification, mromosiaken circulation getih lan njabut stasis getih, ngurangi dadi gedhe lan relieving pain, supaya minangka kanggo nambah resistance penyakit potensial awak dhewe lan fungsi imun, supaya minangka kanggo entuk efek ngiyataken awak lan mbusak pathogens, nyegah lan nambani penyakit.

SELLING POINT

 

Perawatan Kesehatan Magic

Pijat Scraping Cerdas

Gua Sha tanpa lara |Bekam Gampang |Lampu Biru & Abang

 

 

Mesin Cilik nanging Nyedhot Kuat

5-gear tekanan negatif kuat lan 7okpa suctioAltemate ngambang nyedhot lan kempis, menehi pijet scrape tanpa lara.

 

8 pcs batu magnet

 

Biru & Abang Cahya Visible Care

 

Dibangun ing 8 lampu energi.Ngadopsi kemurnian dhuwur lan cahya abang daya dhuwur lan cahya biru kanggo njupuk kulit, digabungake karo scraping lan cupping, nggawe awak luwih sehat.

 

 

40 ℃ konstanPemanasan

Panas liwat magnet, mbusak dampness lan kadhemen ing awak

 

 

Nyaman Scraping

Scraping sadawane arah padha saka awak kanggo nambah getih lan limfa circulation

 

 

Siaran Swara Intim

 

 

Pandhuan swara kanthi saben operasi, nggawe pijet luwih gampang lan luwih menarik

 

 

PENGISIAN TIPE-C

LANGGENG NGANGGO WAKTU

FILTER GANTI

15 menit otomatis wektu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita